fcb.portal.reset.password

Els primers equips del Barça i l'Espanyol jugaran la Supercopa de Catalunya el 25 d'octubre a Tarragona | MIGUEL RUIZ - FCB

El Nou Estadi de Tarragona serà l’escenari de la segona edició de la Supercopa de Catalunya, que jugaran els primers equips del FC Barcelona i el RCD Espanyol el proper dimarts 25 d’octubre a les 21.30 hores.

A partir d’aquest dilluns 3 d’octubre, els socis del Barça, així com els de l’Espanyol i el Nàstic de Tarragona, ja poden adquirir les entrades per a aquest partit amb un 50% de descompte i en exclusiva fins al diumenge 9 d’octubre. A partir d’aquell dia, la venda s’obrirà a la resta d’aficionats, però el descompte seguirà vigent per als socis dels tres clubs implicats a la final fins al 23 d’octubre.

Els preus de les entrades per als socis, amb el 50% de descompte ja aplicat, són de 17,5 € (Tribuna), 12,5 € (Preferent)  i 7,5 € (Gol). És imprescindible que els socis del FC Barcelona mostrin el seu carnet per beneficiar-se d’aquesta promoció.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles i oficines del Gimnàstic de Tarragona ensenyant el carnet de soci. Els horaris de les oficines del Club són: de dilluns a divendres de 9.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.00 hores. I el dia de partit les oficines estaran obertes des de les 9.00 hores fins a la mitja part.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();