fcb.portal.reset.password

En el partit contra el Manchester City de dimecres passat al Camp Nou va entrar en funcionament la nova app per als socis, que permet, entre moltes altres accions, poder tenir accés a l’Estadi des del mòbil.

La nova app per als socis, que fins ara ha funcionat de manera experimental, ja està disponible i pot descarregar-se gratuïtament per a IOS o per a Android. La novetat més destacada que representa aquesta nova app és la interactivitat que s’estableix entre Club i socis, a través de l’assignació d’un codi QR que permet accedir des del mateix mòbil al Camp Nou.

Aquesta app també presenta la creació d’un xat social amb atenció personal, de manera que els socis poden gaudir d’un mitjà específic que permet comunicar directament amb l’OAB sense necessitat d’esperes o desplaçaments.

L’eina també permet copsar de manera constant l’opinió dels socis, mitjançant qüestionaris, consultes o preguntes, i facilita l’accés a l’app del Seient Lliure, a les funcionalitats web de ticketing de compra d’entrades o a qualsevol formulari d’inscripció per participar en qualsevol procés. A més, conté tota la informació del dia a dia del FC Barcelona (calendaris, resultats i notícies destacades), que prové de la seva connexió directa amb el web del Club.

Descàrrega la nova app del soci
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();