fcb.portal.reset.password

Acte d'entrega d'insígnies d'or a la Llotja President Suñol del Camp Nou | GERMÁN PARGA - FCB

Josep Maria Bartomeu, a l'acte d'entrega d'insígnies d'or a la Llotja President Suñol del Camp Nou | GERMÁN PARGA - FCB

Acte d'entrega d'insígnies d'or a la Llotja President Suñol del Camp Nou | GERMÁN PARGA - FCB

Acte d'entrega d'insígnies d'or a la Llotja President Suñol del Camp Nou | GERMÁN PARGA - FCB

Aquest vespre han continuat les sessions de lliurament de les insígnies d’or als socis que compleixen 50 anys de vinculació al Club aquesta temporada. La Llotja President Suñol del Camp Nou ha estat aquest escenari d’un nou acte en el què el president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del directiu Pau Vilanova, responsable del moviment de penyes blaugrana, ha fet entrega del guardó a un grup de 30 socis que van obtenir el carnet del Barça l’any 1966.

Josep Maria Bartomeu i Pau Vilanova han saludat els socis homenatjats i els han fet entrega del seu guardó en una recepció que ha permès als socis i familiars acompanyants conèixer la Llotja del Camp Nou i, al mateix temps, contemplar una visió diferent de l’Estadi, en un moment en què es troba buit i s'hi respira tranquil·litat.

Després de visionar-se un vídeo amb alguns dels moments més emblemàtics d’aquests darrers 50 anys, Josep Maria Bartomeu ha recordat alguns aspectes de l’any 1966 relacionats amb el Barça. Aquell any va veure la primera edició del Trofeu Joan Gamper, es va guanyar la Copa de Fires en una final a doble partit contra el Saragossa i es va enderrocar l’antic camp de Les Corts.

El president barcelonista s’ha dirigit als socis assistents: “Vau ser uns valents per fer-vos socis en un moment en què el Club no era gaire ben vist pel règim de la dictadura, però també heu pogut gaudir molt durant aquests anys i arribar a un moment en què el Barça lidera el món de l’esport, amb una gran presència per tot el món i amb un ambiciós projecte al davant, com és el de l’Espai Barça”.  

Finalment, Bartomeu ha agraït el suport dels socis presents i la seva constància durant tots aquests anys: “Us volem donar les gràcies perquè, en aquell moment de crisi i durant tots aquests anys, sempre heu ajudat a superar les dificultats i a fer créixer el Club tant en l’àmbit esportiu com en el social”.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();