fcb.portal.reset.password

El carnet de soci del FC Barcelona corresponent a l'any 2017

El FC Barcelona juga el proper diumenge a l’Estadi davant el Leganés en partit de Lliga. Un partit que començarà a les 20.45 hores i en què els socis del Barça únicament podran accedir al Camp Nou amb el carnet corresponent al 2017. Aquest és el primer partit en què deixa de tenir vigència el carnet de soci 2016, després que el partit de Copa contra l’Atlètic de Madrid fos l’últim en què encara es podia entrar amb el de l’any passat.

Tots aquells socis que encara no disposin del carnet del 2017, en cas que tinguin domiciliat el pagament a CaixaBank, han de recollir-lo a la seva oficina bancària. Per a la resta de socis, els carnets es van enviar al domicili que consta a la fitxa del soci. En el cas que no els hagi arribat, preguem que contactin amb l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), situada a l’accés 15 del Camp Nou, de dilluns a divendres de 09.00 a 20.00 hores. El mateix diumenge del partit, l’OAB obrirà des de les 10 hores i fins a la mitja part de l'enfrontament.

Renovació del carnet de soci

Si no es té domiciliat el carnet ni s’ha fet la renovació del carnet de soci 2017, aquesta es pot fer de manera ràpida i còmoda, a través d'un servidor de pagament segur, al qual pots accedir des de l’enllaç que apareix al final d'aquesta informació. Només cal que t'identifiquis amb les teves dades de soci i podràs fer el pagament de la quota pendent amb targeta de crèdit.

Un cop hagis fet el pagament, el Club farà l’enviament del teu carnet 2017 per correu. En uns dies rebràs el  carnet al teu domicili i podràs gaudir de tots els avantatges de ser soci del FC Barcelona.

Et recordem que les quotes de soci del 2017 són les següents:

- Categoria adult           177 €

- Categoria infantil          89 €

- Categoria aleví              42 €

Si ho desitges també pots fer el pagament de manera presencial a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB), de dilluns a divendres, de 9 a 20 h, i els dies de partit en cap de setmana, de 10 hores fins a l'inici de la segona part.

Pagament de la quota de soci 2017
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();