Els equips formatius de les seccions amateurs celebren la cloenda de la temporada

Els equips formatius de les seccions amateurs celebren la cloenda de la temporada

El vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu Oriol Tomàs entreguen els diplomes commemoratius del curs 2016/17 a tots els esportistes blaugrana d’entre 6 i 18 anys en un acte al Miniestadi

Prop de 400 joves esportistes d’entre 6 i 18 anys que pertanyen a les seccions amateurs del FC Barcelona han participat aquest dimecres a l’acte de cloenda de la temporada 2016/17 al Miniestadi. Els protagonistes de l’acte han estat els integrants dels equips de les categories que conformen l’etapa de formació de les seccions amateurs de bàsquet femení, voleibol femení, hoquei gel, patinatge artístic sobre gel, voleibol masculí, rugbi, hoquei herba i atletisme.

El vicepresident primer Jordi Cardoner i el directiu responsable de les seccions amateurs, Oriol Tomàs, han presidit la cloenda, que ha consistit en una desfilada de tots els esportistes secció per secció, l’entrega dels diplomes commemoratius i la fotografia de tots els participants a la gespa del Miniestadi. També han assistit a l'acte els membres de la Comissió Esportiva de Seccions Amateurs, Jaume Carreter, Josep Maria Mir, Santi Torres, Josep Maria Cortal, Jaume Argilés, Ferran Butxaca i Francesc Carol.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner

“Estem molt orgullosos de com heu representat el nostre Club aquesta temporada. Us volem donar les gràcies pel vostre esforç i també a tots aquells que, des del darrera, treballen pel nostre esport amateur. Sou tots molt importants. I també voldria donar les gràcies als familiars, que al llarg de la temporada esteu al costat dels vostres fills o néts esportistes i, amb aquesta dedicació, esteu al costat del nostre Club”.

Declaracions del directiu responsable de les seccions amateurs, Oriol Tomàs

"Amb aquest acte volem celebrar els èxits i el treball de tota una temporada. Les seccions amateurs sou responsables que el Barça sigui un gran club poliesportiu, molt més enllà de les seves seccions professionals. Vull donar les gràcies a tots els nens i nenes que porten la samarreta del Barça, a totes les persones que col·laboren en cadascuna de les seccions i a tots els familiars pel seu suport”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut