Deu socis agraciats a la Llotja Oberta del Miniestadi

Deu socis agraciats a la Llotja Oberta del Miniestadi

Els socis, juntament amb un acompanyant cadascun, han estat agraciats per primera vegada en el sorteig de la Llotja Oberta al Miniestadi

Deu socis, juntament amb els seus respectius acompanyants (un per soci), han estat els agraciats en el primer sorteig de Llotja Oberta al Miniestadi, on s’havien inscrit més de 550 socis. Aquesta ha estat una de les primeres iniciatives que es realitzaran perquè el soci pugui venir a veure el Barça B també des de la Llotja Presidencial del Miniestadi.

Els socis han pogut viure una experiència especial a l’estadi blaugrana, on s'han pogut fer, com a cas excepcional,  una foto de família al terreny de joc amb els jugadors titulars del Barça B abans de l’inici del partit.

A la mitja part, Silvio Elias, Membre de la Junta Directiva i Responsable del Barça B juntament amb els sis membres de la Comissió Esportiva Barça B han saludat als socis amb els seus acompanyants i s'han fet una foto de família.

Els socis s'han emportat un obsequi i les dues fotografies de família al finalitzar el partit a més de l’experiència de viure un derbi dels dos equips filials al Miniestadi.

A part dels socis, a la Llotja han assistit Jordi Mestre, vicepresident esportiu del FCB; Pau Vilanova,  membre de la Junta Directiva; Pedro Parón, màxim representant del RCD Espanyol; Juan Carlos Unzué i Joan Barbarà, del staff tècnic primer equip; Pep Segura, secretari tècnic del Barça B; Ariedo Braida, assessor Internacional; Pep Serer i Alex Garcia, de la secretaria tècnica del FCB; Sergio González, seleccionador de Catalunya, i Victor Muñoz i Lluís Carreras, exjugadors del FCB, en un partit que ha finalitzat amb empat a un.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut