fcb.portal.reset.password

Les millors obres del rei del vals es podran escoltar del 25 de desembre al 22 de gener

Torna la producció més famosa d’Europa a Barcelona avalada per 27 anys d’èxits i més de 5 milions d’espectadors a tot el món. 

La gira més famosa d’Europa

Aquesta producció ha rebut grans ovacions en les més importants sales de tota Europa: en el Musikverein de Viena, Concertgebouw d'Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle d'Hamburg, l'Auditorium Parco della Musica de Roma, el Gran Teatre del Liceu o el Palau de la Música de Barcelona, el Teatro Real i l'Auditorio Nacional de Música de Madrid, etc.

El programa, inspirat en la tradicional cita musical que cada any se celebra a Viena, inclou els títols més coneguts del rei del vals, Johann Strauss, com són Napoleó, Festa de les flors, El vals de l'emperador o Champagne. No faltarà el vals més cèlebre de tots, 'El Bello Danubio azul', ni la Marcha Radetzky, que compassada amb el picar de mans del públic, acostuma a tancar la vetllada.

El concert és un dels esdeveniments més esperats de la temporada musical, per l’extraordinari clima festiu que l’envolta i per l’enorme participació d’un públic que, any rere any, omple les sales. Per això, un s’ha d’afanyar per comprar les entrades que, cada any, acostumen a esgotar-se pels que busquen el regal perfecte per Nadal.

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç que trobareu al final d'aquesta informació.

Descompte: FCBarcelona
Codi identificador: socisfcb

 

 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();