fcb.portal.reset.password

 

FCBDesplaçaments ha decidit apostar fortament per la propera visita del FC Barcelona al Vicente Calderón en partit de Lliga que jugarà davant l’Atlètic de Madrid el diumenge 26 de febrer a les 16.15 h, i presenta dues opcions de viatge per als seguidors, que podran desplaçar-se amb tren o amb autocar.

Aquest serà el darrer enfrontament de Lliga que protagonitzaran els dos equips en aquest estadi abans que l’Atlètic es traslladi al seu nou escenari, el Wanda Metropolitano. El fet de poder acomiadar-se del Vicente Calderón, l’interès que sempre desperta un partit entre aquests dos equips i la idoneïtat de l’horari del partit a primera hora de la tarda, són factors que han de motivar els seguidors barcelonistes per voler seguir en directe aquest enfrontament des de les grades del vell Manzanares.

Per facilitar la presència de seguidors barcelonistes, FCBDesplaçaments organitza dos tipus de viatge d’anada i tornada a Madrid, amb les opcions de viatjar amb tren o amb autocar, amb uns preus per als socis de 94 € i 34 € respectivament.

Sortejos i premis entre els seguidors

Amb l’objectiu de promoure i incentivar aquest desplaçament, FCBDesplaçaments sortejarà dues entrades per visitar el Museu del Vicente Calderón i l’entrada gratuïta per al partit, entre tots aquells seguidors que comprin el seu viatge a Madrid abans del 13 de febrer. 

Una altra promoció que efectuarà FCBDesplaçaments és la de sortejar, entre tots els seguidors que comprin el seu viatge, una samarreta de l’equip signada per aquell jugador que esculli el mateix guanyador del sorteig.

Els viatges d’FCBDesplaçaments inclouen l’autocar o tren en turista Barcelona–Madrid–Barcelona, tots trasllats entre el centre de la ciutat, estació i estadi, assegurança de viatge, assistència durant el viatge per part de personal del Club, ‘pack’ d’animació, FCB Punts en funció de l’import pagat, aparcament gratuït al Camp Nou i entrada per al partit garantida, però no inclosa al preu.

OPCIONS DE VIATGE AMB TREN O AUTOCAR

Tornar a dalt