fcb.portal.reset.password

Única actuació el 7 de gener del 2017 a les 22.30 h

Hallelujah! Proposa un recorregut intens per les cançons espirituals del segle XIX, de profundes arrels religioses fins a un homenatge a les cançons protesta i marxes per la llibertat, on no falten temes tan coneguts com Oh Happy Day! Un creixent remolí de paraules i música que arrossega al públic a unir-se a un espectacle que s’ha convertit en un clàssic de Nadal.

Nadal a ritme de Gospel

Les grans veus de la música negra tornen per vuitena vegada al nostre país amb una renovada proposta per fer vibrar de nou al públic amb una barreja de vitalitat i espiritualitat engalanada amb ritmes de funk i blues.

Alabama Gospel Choir està format per 20 artistes que aconsegueixen plasmar la història del Gospel en un recorregut únic per les arrels d’aquesta música. Amb cèlebres cançons transmeten un missatge de pau i solidaritat més enllà de les fronteres, creen autèntics himnes que contagien d’entusiasme al públic.

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç de sota.

Descompte: FCBarcelona              
Codi identificador: socisfcb

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();