fcb.portal.reset.password

Aquest dijous se celebrarà el sorteig per repartir entre els socis les entrades de l’Arsenal-Barça

La demanda per veure en directe des de l’Emirates Stadium de Londres l’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre l’Arsenal i el Barça, que es disputarà el dimarts 23 de febrer,  ha superat el nombre d’entrades que el Club posa a disposició dels socis. Aquest dimecres, a les 19 hores, s’ha tancat el termini de sol·licitud exclusiu per als socis, i les peticions han estat de 4.996 entrades, agrupades en 2.044 peticions.

D’aquesta manera, s’han superat les 2.033 entrades que el Club posa a disposició dels socis, i per tant, tal com estava previst, aquest mateix dijous 28 de gener a les 10 hores hi haurà un sorteig davant notari a la Sala de Juntes, per assignar les entrades entre els socis que ho han sol·licitat.

Per a aquest partit, el FC Barcelona disposa d’un total de 2.990 entrades que tenen un preu únic de 90 euros. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es reparteixen entre els socis (2.033) i les penyes (509). La resta d’entrades es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

Vola a Londres per 228 euros

El FC Barcelona ofereix als seus socis la possibilitat de viatjar a Londres en avió, a través de FCBViatges, per assistir al partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que disputaran l’Arsenal i el FC Barcelona a l’Emirates Stadium.

L’avió sortirà el mateix dia 23 de febrer en què se celebrarà el partit i tornarà un cop acabat l’enfrontament. Els preus són de 228 € per als socis i de 255 € per als penyistes, i no inclouen l’import de l’entrada. Aquest desplaçament únicament s’ofereix a aquells socis o penyistes que disposin d’entrada.

Les places són limitades i el límit per garantir la sortida del vol xàrter és de 176 persones. La data límit d’inscripció és el 5 de febrer a les 12 hores.

Per a més informació cal adreçar-se a fcbviatges@halcon-viajes.es, trucar al telèfon 93 521 55 19 o a qualsevol oficina d'Halcón Viatges o Viatges Ecuador.

[[BOTOVERMELL::PROGRAMA DEL++DESPLAÇAMENT::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/211/403/original/VOL_01DIA_ARSENAL_-_cat_-.v1453741408.pdf::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();