fcb.portal.reset.password

Els joves socis presents avui a la Llotja del Camp Nou, amb el president Josep Maria Bartomeu / GERMÁN PARGA-FCB

Set joves socis blaugrana d’entre 16 i 18 anys han tingut l’oportunitat de seguir des de la Llotja Presidencial del Camp Nou el partit de Lliga que han jugat aquesta tarda el Barça i el Deportivo de la Corunya, gràcies a la iniciativa Llotja Jove, impulsada des de l’Àrea Social del Club.

Aquesta acció, que se celebra en un partit de Lliga des de fa algunes temporades, obre la Llotja Presidencial als socis més joves amb la finalitat d’apropar-los a l’Entitat i de fidelitzar la seva pertinença al FC Barcelona.

L’elecció dels joves que han compartit avui la Llotja amb el president Josep Maria Bartomeu, directius i altres personalitats assistents al partit, es va fer per mitjà d’un sorteig informàtic públic davant de notari. La tria es va dur a terme entre un total de 2.192  joves, que formen el total de socis d’entre 16 i 18 anys que té el Club.

Els joves han gaudit de les instal·lacions i els serveis de la Llotja Presidencial i han pogut viure un partit al Camp Nou d’una manera molt especial, des d’una posició preferent i sent protagonistes de l’ambient que hi ha a la Llotja.

Al llarg de la temporada ja funciona la Llotja Oberta, que permet que en cada partit hi hagi cinc socis convidats a la Llotja Presidencial, però en el cas dels socis joves aquesta acció de la Llotja Jove se celebra cada any en un únic partit.  


FC Barcelona: Llotja jove al Camp Nou por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();