fcb.portal.reset.password

Pel·lícula 'Segon origen'

Aquest dimarts 6 d’octubre a les 19 hores al cinema Phenomena tindrà lloc, en primícia i exclusiva per a la família blaugrana, la preestrena de la pel·lícula ‘Segon origen’. El Club convida els socis a aquest primer passi i els interessats podran demanar dues invitacions en el formulari que estarà disponible al lloc web del Club a partir del dijous 1 d’octubre i que estarà obert fins a exhaurir les entrades disponibles.

‘Segon origen’ és l’adaptació del llibre ‘El mecanoscrit del segon origen’, una obra literària catalana escrita per Manuel de Pedrolo l’any 1974. La productora catalana Antàrtica Produccions és la promotora de la pel·lícula i Carles Porta és el productor i coguionista que es va fer càrrec de la direcció després que Bigas Luna morís l’abril del 2013 quan estava treballant en aquest projecte.

La pel·lícula recrea una Catalunya postapocalíptica, amb referències clau a Barcelona i amb imatges impactants del Camp Nou, que està involucrat a la trama del film i hi té un protagonisme espectacular.

[[BOTOVERMELL::Demana la teva entrada++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formsegonorigen.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();