fcb.portal.reset.password

Socis de Badalona contemplant la maqueta de l'Estadi i l'espai urbanístic del voltant.

L’hotel Rafael de Badalona ha acollit aquesta tarda l’exposició itinerant de l’Espai Barça, que el FC Barcelona està portant a diferents localitats catalanes, amb l’objectiu d’apropar les característiques del projecte als socis de les ciutats o territoris visitats.

La mostra, que compta amb maquetes i explicacions de les més emblemàtiques construccions que configuren l’Espai Barça, ha estat exposada de les 18 a les 21 hores i ha pogut ser visitada pels socis i aficionats de Badalona. Paral·lelament a l’exposició, Maria Teixidor i Enric Tombas, vicesecretària i tresorer de la Junta Directiva respectivament, han estat els responsables del Club que han dut a terme la presentació del projecte als socis de la localitat.

Els dos directius han explicat les característiques principals d’aquesta transformació de les instal·lacions blaugrana, i posteriorment han donat resposta als dubtes i qüestions que el centenar de socis assistents han anat plantejant.

Amb aquesta exposició itinerant i les seves respectives presentacions pel territori, el FC Barcelona pretén continuar amb la difusió de l’Espai Barça, després d’haver-se presentat els projectes guanyadors del concurs d’arquitectura del Nou Camp Nou i del Nou Palau Blaugrana, i de l’èxit de l’exposició permanent ubicada a la Sala París del Camp Nou, que ja ha estat visitada per més de 100.000 persones i que estarà oberta fins al 31 de juliol.

Maria Teixidor i Enric Tombas en un moment de la presentació de l'Espai Barça a Badalona.

Tornar a dalt