fcb.portal.reset.password

El president Bartomeu i el vicepresident primer Cardoner amb els socis de la Llotja Oberta / GERMÁN PARGA - FCB

El Josep, la Mari Carmen, la Núria, el Lluís i l'Antonio van poder gaudir de la victòria del Barça contra el Rayo Vallecano des d’una emplaçament tan privilegiat com és la Llotja del Camp Nou. Tots ells són socis del FC Barcelona i van viure, juntament amb els seus acompanyants, aquesta experiència gràcies a la Llotja Oberta, una iniciativa que ofereix la possibilitat de viure un partit del primer equip des de la zona noble de l’Estadi.

Aquest cap de setmana s’han estrenat els socis que van sortir com a afortunats en el sorteig dut a terme a principi d’aquest mes d’octubre i en el qual es van designar les 56 places disponibles per a aquesta temporada. Un sorteig que es va fer entre els 6.520 socis que es van inscriure en el formulari de la Llotja Oberta de l’Estadi disponible des del 30 d’agost al 31 de setembre. Aquest dia també es van sortejar les places reservades per als socis senadors.

Cada partit de Lliga a l’Estadi, quatre socis més un soci senador seran convidats a la Llotja per poder gaudir d’aquesta visió exclusiva del Camp Nou.


Els socis afortunats comencen a gaudir de la... per fcbarcelona
Tornar a dalt