fcb.portal.reset.password

FCB

Tots els socis abonats que no han confirmat la seva assistència en la V Diada del Soci Solidari que
se celebra coincidint amb el Barça-Villanovense del proper dimecres 2 de desembre, però que vulguin presenciar el partit, tindran l’entrada garantida, encara que no serà la del seu abonament i hauran de passar a recollir prèviament una localitat alternativa, destinada per a aquests casos a zones de Tribuna i Lateral principalment.

Fins abans del dia del partit, els socis abonats que ho desitgin poden passar a buscar l’entrada alternativa a les taquilles de l’accés 9 (davant l’entrada del Museu i la Botiga del Barça). Per rebre la localitat, caldrà presentar el carnet de soci 2015 i l’abonament de la temporada 2015/16.

Aquells socis abonats que decideixin assistir al partit el mateix dia, s’hauran de dirigir a buscar la seva entrada a un dels punts següents, amb el seu carnet de soci i l’abonament de la temporada:

- Taquilles Accés 14
- Taquilles Gol Nord
- Taquilles Accés 9 (davant entrada Museu i Botiga)
- OAB (Oficina d’Atenció al Barcelonista)
- Un cop obertes les portes del recinte de l’Estadi, també estaran disponibles a les OIA (Oficina d’Incidències d’Abonaments) del Gol Nord (accés 2 davant porta 87) i del Gol Sud (accés 18 davant porta 50).

Tal com va informar el Club, el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei que jugaran el Barça i el Villanovense a partir de les 20.00 h acollirà la cinquena edició de la Diada del Soci Solidari, que permetrà a aficionats de diferents col·lectius (ONG, escoles, associacions, entitats i institucions d’acció social) gaudir de l’experiència de veure un partit en directe a l’Estadi.

Per afavorir al màxim la distribució d’entrades entre aquelles entitats col·laboradores beneficiàries de la iniciativa, el Club ha alliberat tot l’aforament de l’Estadi i aquells socis que volen utilitzar el seu abonament per a aquest partit ho han hagut de comunicar prèviament al Club. En aquest sentit, s’han rebut 1.753 confirmacions i aquests socis podran entrar a l’Estadi amb el seu abonament i seure a la seva localitat.

Entitats col·laboradores

En aquesta cinquena Diada de Soci Solidari, el FC Barcelona compta com a principals entitats col·laboradores amb la Conselleria de Benestar Social, l’Ajuntament de Barcelona i la Creu Roja, que també és l’entitat beneficiària de la campanya ‘Tant se val d’on venim’ de la Fundació FC Barcelona en favor dels refugiats arribats a Europa.

Per a aquesta edició han estat convidades a participar en aquest Partit Solidari 1.500 entitats d’acció social, que podran beneficiar-se de les invitacions per seguir des del Camp Nou aquesta tornada dels setzens de final de la Copa entre el Barça i el Villanovense.

El dimarts 1 de desembre, un dia abans de la celebració del partit solidari, a l’Auditori 1899 tindrà lloc un acte d’agraïment a totes les entitats que col·laboren, amb la presència de representants de les diferents entitats implicades en aquesta Diada del Soci Solidari.

Plataforma especial per a cadires de rodes

Donades les característiques especials d’aquest partit, el Camp Nou ampliarà l’espai destinat a la presència de persones amb cadires de rodes i als seus acompanyants, amb la instal·lació d’una plataforma temporal situada a la zona del lateral de la primera graderia, amb una capacitat de 55 localitats.

Aquestes localitats se sumaran als 48 espais que ja existeixen, amb 24 posicions a cadascun dels gols, i permetran per primera vegada superar el centenar de localitats habilitades per cadires de rodes a l’Estadi.

Abans de l’inici del partit, un grup de joves de l’Associació Catalana Síndrome de Down saltaran a la gespa del Camp Nou per fer-se una fotografia amb els jugadors del FC Barcelona.

Col·laboració de les Penyes

Les Penyes del FC Barcelona també estan col·laborant en aquesta Diada del Soci Solidari i, a través de les respectives Federacions, són les encarregades d’ajudar i facilitar la gestió d’entrades per al partit i el desplaçament al Camp Nou, a aquelles escoles i instituts del seu territori que col·laborin amb la campanya solidària ‘Tant se val d’on venim’ en favor dels refugiats, així com a altres ONG i associacions que treballin en temes de solidaritat.

 

Tornar a dalt