fcb.portal.reset.password

El soci José Ramón Rodríguez i la seva filla Ariadna van ser protagonistes del desplaçament amb l'equip a Londres.

José Ramón i Ariadna Rodríguez ja han pogut gaudir del seu premi de Jugador 12 i van tenir l’oportunitat d’acompanyar el primer equip en el seu desplaçament a Londres per enfrontar-se el 23 de febrer passat a l’Arsenal en el partit corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Champions League.

El soci José Ramon Rodríguez, acompanyat de la seva filla Ariadna, van viatjar al mateix avió i es van allotjar al mateix hotel que els jugadors, van veure el partit en directe a l’Emirates Stadium i van completar el desplaçament amb una visita guiada per Londres.

Tots dos van assenyalar que aquesta era la primera vegada que viatjaven a Londres i van coincidir a qualificar l’experiència d’única i molt positiva. José Ramon Rodríguez va animar els socis amb abonament a mantenir sempre ple l’Estadi, ja sigui anant-hi ells mateixos o utilitzant el Seient Lliure en aquells partits en què no s’hi pot assistir.   

Aquesta temporada altres socis amb el carnet 12 també han estat premiats  per compartir el desplaçament oficial de l’equip a altres partits, com ja han estat els del Rayo Vallecano o Eibar, i properament el del Deportivo de la Corunya.

Reconeixement al Jugador 12

Amb el carnet Jugador 12, el FC Barcelona vol reconèixer l’aportació de tots aquells socis abonats que demostren el seu suport a l’equip amb la seva assistència als partits del Camp Nou durant la temporada.

Aconseguir que el Camp Nou estigui ple en la majoria dels partits de Lliga, Copa del Rei i Champions League depèn majoritàriament dels abonats al Club.

El programa ‘Jugador 12’ recompensa els abonats que assisteixin a tots els partits al Camp Nou o que alliberin el seu seient mitjançant el Seient Lliure el dia que no poden anar-hi, amb un màxim de dues absències durant tota la temporada.

Els abonats que van fer un bon ús del seu carnet la temporada 2014/15 han rebut aquesta temporada el carnet exclusiu ‘Jugador 12’ i estan gaudint de moltes experiències inoblidables i sortejos de premis que inclouen desplaçaments dobles amb el primer equip, invitacions dobles amb seient VIP per a un partit al Camp Nou, jugar un partit de futbol a l’Estadi, samarretes signades pels jugadors o assistir a un entrenament del primer equip.

[[BOTOVERMELL::Més informació++del Jugador 12::http://www.fcbarcelona.cat/jugador12::HOR::::NO-TRACKING::::::]]


Descobreix-ho tot sobre els guanyadors de l... by fcbarcelona
Tornar a dalt