El Som i Serem i la PB d’Igualada, campions de la Lliga de socis

El Camp Nou ha estat l’escenari de les dues grans finals: la de categoria sènior i la de veterans

Després de 21 dies i més de 60 partits, la Lliga de socis 2015 ha posat punt i final a la temporada aquest diumenge en un marc immillorable: el Camp Nou. La Lliga, que va arrancar el 29 de juny, ha comptat amb 12 equips tant a la categoria sènior (socis nascuts entre 1975 i 1997) com a la de veterans (socis nascuts abans del 1974). Tots ells van estar dividits en tres grups: Wembley, Roma i París i els dos primers classificats passaven a la fase final. Els quatre pitjors equips de la fase de grups es van enfrontar en un quadrangular previ per a obtenir les dues places restants als quarts de final. Tots els partits, exceptuant les finals, s’han disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El Som i Serem, campió de la categoria sènior

En la categoria sènior, els classificats per als quarts de final van ser: Golfistes FCB - Jefecitos FC, Masia FC – Som i Serem, Esquerra de l’Eixample – Una grada que viu per tu i Foc – Dream Trí. Després de la disputa dels partits, Jefecitos FCB, Som i Serem, Esquerra de l’Eixample i Foc van obtenir el passi a les semifinals. En el darrer pas abans de la gran final, Som i Serem i Esquerra de l’Eixample van certificar la seva presència al Camp Nou com a finalistes. Aquest diumenge, Som i Serem, que tan sols ha perdut un partit, s’ha impostat al campió de les darreres quatre Lligues, l’Esquerra de l’Eixample, per 2 gols a 0.

La PB d’Igualada s’endú la Lliga dels socis veterans

Als quarts de final de la categoria de veterans, el Nou Camp de la Farga i la PB Igualada, els dos finalistes d’aquest diumenge, van ser els dos equips que van guanyar els seus partits amb facilitat: 4-0 i 3-0 respectivament. Els dos semifinalistes restants van ser el CP Sarrià i La Palma. Com va passar als quarts de final, el Nou Camp de la Farga i la PB Igualada van fer bons els pronòstics i es van citar a la gran final del Camp Nou. Aquest diumenge, la Penya Barcelonista d’Igualada ha aixecat el trofeu de campions després de vèncer per 2-1.