fcb.portal.reset.password

El carnet de soci del 2015 no serà vàlid a partir del partit contra el Sevilla

El partit de Lliga que es jugarà al Camp Nou el diumenge 14 de febrer entre el FC Barcelona i el Celta (20.30 hores) serà el darrer amb el qual els socis i sòcies del Barça podran encara accedir a l’Estadi amb el carnet del 2015.

En el següent partit que el primer equip jugarà a casa, que serà contra el Sevilla, el diumenge 28 de febrer (20.30 hores), el carnet del 2015 ja haurà caducat i els socis només podran entrar amb el corresponent a l’any 2016.

Els socis que tenen domiciliat el pagament del carnet de soci a La Caixa, poden passar a recollir el carnet del 2016 per la seva entitat bancària.

Per a la resta de socis, el carnets es van enviar al domicili que consta a la fitxa del soci, en el cas que no els hi hagi arribat, preguem contactin amb de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB), situada a l’accés 15 del Camp Nou, de dilluns a divendres de 10.00 a 19.00 hores. En el cas que hi hagi partit al Camp Nou en cap de setmana, l’OAB obrirà el mateix dia del partit des de les 10 hores i fins que comenci l'enfrontament.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();