Definides les semifinals de la Lliga de Socis

Definides les semifinals de la Lliga de Socis

Dijous es coneixeran els equips que jugaran les finals al Camp Nou, el diumenge 19 de juliol

Dilluns 13 de juliol es va viure una emocionant jornada de classificació de quarts de final, tant en la categoria sènior com en la de veterà. Equips molt igualats i amb un gran potencial van donar-ho tot.

Es van classificar per a les semifinals Jefecitos FC (S4), Som i Serem (S5), Esquerra de l’Eixample (S1) i Foc (S6) per part de la categoria sènior, i Nou Camp de la Farga (V5), C.P. Sarrià (V9), P.B. Igualada (V1) i La Palma (V4), per a la de veterans.

El equips classificats per a les semifinals no ho van tenir gens fàcil. Van ser uns quarts de final molt competitius i finalment els resultats es van decidir per la mínima i en algun cas a les tandes de penals.

Pel que fa als millors golejadors, lluiten per endur-se el Trofeu Messi Dídac Prat (S9), Marc Masip (S3), Raúl Perez (V5) i Antoni Sendra (V1), i per al millor porter el Trofeu Ramallets, amb Jordi Fontelles (S3), que només ha encaixat 3 gols, i Josep Maria Montañana (V5), que porta encaixat 1 gol.

Torneig Júnior

Aquest dimarts s’inicia el Torneig Júnior, en què els nens jugaran els seus respectius tornejos als camps 5 i 6 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Un total de 59 nens disputaran partits classificatoris a fi de poder gaudir d’una jornada molt especial, el proper 19 de juliol al Camp Nou, amb la disputa de les finals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut