fcb.portal.reset.password

La modalitat per als discapacitats psíquics es suma a les diferents propostes de carnets del Club

El FC Barcelona oferirà a partir del proper mes de març la gratuïtat del carnet de soci a tots aquells membres del Club amb discapacitat psíquica que ho sol·licitin. Aquest carnet, que s’engloba dins de les iniciatives que acull el programa “Fem Família”, té l’objectiu d’oferir avantatges econòmics a aquests socis amb discapacitat intel·lectual i mantenir la voluntat de facilitar i millorar el servei que ofereix l’Àrea Social del Club als col·lectius més desfavorits.

El carnet de soci s’expedirà a partir de l’1 de març de forma gratuïta a aquells socis que acreditin la seva discapacitat psíquica d’acord amb el que regula la llei.

On es pot demanar?

El carnet, físicament serà el mateix que fins ara, i la seva gratuïtat caldrà sol·licitar-la presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, pels tutors legals o pels mateixos interessats majors d’edat amb autonomia legal, que hauran d’aportar el corresponent certificat de discapacitat expedit per la Generalitat de Catalunya a través del Centre d’Atenció al Discapacitat del Departament de Benestar i Família.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();