S'obren les inscripcions per a la Lliga de Futbol per a socis 2015

S'obren les inscripcions per a la Lliga de Futbol per a socis 2015

Inscriu-t’hi ja per només 50 euros! A més, hem millorat els horaris dels partits, que començaran a les 20 hores

Ja estan obertes les inscripcions per a la Lliga de Futbol per a socis 2015, a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB), situada a la Nova Seu Social i que està oberta de dilluns a divendres de 9 a 18 hores.

La Lliga de Socis és un torneig social en què els socis i les persones que disposen del carnet de compromís poden inscriure's i jugar partits de futbol que es disputaran a les instal·lacions del FC Barcelona (Ciutat Esportiva).

Els socis es poden inscriure de forma individual o per equips, juntament amb altres socis amics.

El torneig se celebrarà del 29 de juny al 17 de juliol a la Ciutat Esportiva.

Tens temps per inscriure't fins al 12 de juny!

La final serà al Camp Nou

Posa't la samarreta i participa en una nova edició de la Lliga de Futbol per a socis.

Els equips que es classifiquin per a les finals tindran l'oportunitat de fer realitat el somni de tot culer: Poder jugar un partit de futbol a la gespa del Camp Nou i sortir al camp amb l'himne del Barça sonant de fons. Les diferents finals de la Lliga es disputaran al Camp Nou el diumenge 19 de juliol. Hi estàs convocat!

Fase prèvia

Es tracta d’una competició exclusiva per a socis i carnet de compromís que comptarà amb dues categories en funció de la data de naixement: Sènior (nascuts entre 1975 i 1997) i Veterans (nascuts 1974 o abans).

Els partits d’aquestes categories es jugaran en la modalitat de Ffutbol 11 als camps de gespa artificial de la Ciutat Esportiva i constaran de dues parts de 25 minuts. La fase prèvia s’inicia el 29 de juny i els partits es disputaran de dilluns a divendres a partir de les 20.00 hores.

Categoria Sènior i Veterà

Inscripcions

- Les inscripcions es poden fer de manera individual o per equips.

- Caldrà realitzar la inscripció de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB).

- Es recomana que els equips estiguin constituïts per un mínim de 18 integrants (l'organització es reserva el dret de poder incloure jugadors amb inscripció individual a qualsevol dels equips inscrits conjuntament, en cas que ho consideri oportú).

- Categoria sènior (socis nascuts entre 1975 i 1997).

- Categoria veterà (socis nascuts 1974 o abans).

- Les inscripcions es tancaran el 12 de juny.

Descarrega't el formulari d'inscripció:

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++CATEGORIA SÈNIOR::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/159/880/original/LLIGA_SOCIS_SENIOR_2015_CAT.v1430825354.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

[[BOTOVERMELL::FORMULARI++CATEGORIA VETERÀ::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/159/882/original/LLIGA_SOCIS_VETER__2015_CAT.v1430825419.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Els més petits també juguen al Camp Nou

Els nens també tindran opció aquest any de disputar un torneig previ als camps de la Ciutat Esportiva, i a més, tots els nens disputaran un partit al Camp Nou.

Els partits es jugaran en la modalitat de Futbol 7 i constaran de dues parts de 20 minuts. Comptaran amb la presència de monitors-entrenadors que coordinaran tots els canvis i donaran instruccions i consells als nens. L’objectiu és que tots els nens i nenes puguin gaudir d’un dia de somni inoblidable al Camp Nou.

Es poden apuntar els socis nascuts entre el 1998 i el 2005.

Les inscripcions es tancaran el 12 de juny.

Descarrega't el formulari d'inscripció:

                                                 [[BOTOVERMELL::FORMULARI++CATEGORIA JUNIOR::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/159/881/original/LLIGA_SOCIS_JUNIOR_2015_CAT.v1430825391.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut