fcb.portal.reset.password

Situació per als aficionats del Barça a l'Allianz Arena

Metro:

- La policia recomana a tots els aficionats que facin servir la xarxa de transport públic de Munic per assegurar-se d’arribar a temps a l’estadi.

- En cas de viatjar en tren des de l’estació central de Munic o de Munich East (també anomenada ‘München Ostbahnhof’) agafi el tren ràpid metropolità (S-Bahn) fins a Marienplatz i canviï a la línia de metro U6 (direcció Garching-Hochbrück).

- L’estació de metro més propera a l’Allianz Arena és Fröttmaning. El temps de viatge des de Marienplatz és d’uns 16 minuts.

- Un cop a Fröttmaning cal caminar un tram per l’esplanada fins a l’estadi.

Clica aquí per planificar el viatge en transport públic.


Cotxe, motocicleta o autobús

Si viatgeu en automòbil o autobús seguiu la ruta indicada en els aparcaments, tant en els cascs urbans com a les carreteres. Si us plau, feu servir tots els carrils quan us apropeu a l’estadi.

- Des de l’oest (A8 Stuttgart – Munic). A la intersecció de Munic-Eschenried seguiu l’A99 fins a l’enllaç amb Munic-Fröttmaning-North (AS 12b).

- Des del nord (A9 Nürnberg – Munic). A la intersecció Neufahrn seguiu la ruta recomanada per l’A9 fins a l’enllaç Munic-Fröttmaning-Sud (AS 73) o per l’A92 fins a la intersecció de Munic-Feldmoching. Continueu per l’A99 cap a Salzburg fins a l’enllaç de Munic-Fröttmaning-Nord (AS 12b). Per evitar congestions a l’enllaç de Munic-Fröttmaning-Sud seguiu la ruta recomanada cap a l’estadi des de la intersecció Neufahrn.

- Des del sud i est (A99). A la intersecció Munic-Nord seguiu l’A9 cap a Munic fins a l’enllaç de Munic-Fröttmaning-Sud (AS 73).

- Des del centre de la ciutat de Munic. Seguiu l’enllaç A9 Munic-Nürnberg fins a l’enllaç Munic-Fröttmaning-Sud (AS 73) o seguiu per Ingolstädter StraBe fins a l’enllaç Munic-Neuherberg a l’A99 i continueu fins a l’enllaç Munic-Fröttmaning-Nord (AS 12b).

Informació per al visitant a l'Allianz Arena

Objectes que els aficionats poden portar a l’Allianz Arena sense problemes:
- Dos pals de bandera (longitud dels pals fins a 1,50 m).
- Banderes (longitud de pals fins a 1,50 m).
- Tambors (oberts pel fons i visibles).
- Banderes i estendards (sense pals i el contingut ha d’aparèixer el nom del club o el club de fans).
- Motxilles petites i ronyoneres (seran revisades a l’entrada).
- Càmeres fotogràfiques només per a ús privat (cap equip professional).

Horari d’obertura: L’estadi s’obre dues hores abans de l’inici del partit (en el cas dels partits de la UEFA Champions League s’obrirà a les 18.45 hores). L’accés és possible per totes les entrades (nord i sud). Les bosses es poden deixar a les entrades sud i nord pel preu d’1,50 euros.

1. Portes d'accés per a l'afició visitant.

Informació addicional per als aficionats estrangers

- No es permet portar menjar i begudes a la zona de visitants: s’han de consumir abans d’entrar a la zona.
- Les entrades i sortides dels blocs s’han de mantenir lliures en tot moments.
- No es pot entrar amb ganivets, armes, ampolles de plàstic, envasos de més de 0,5 litres, fulletons, revistes per a aficionats, animals i tota classe de focs artificials.

- Objectes que han d’estar registrats i aprovats:
- Pòsters i estendards (sense pals, contingut diferents del nom del club o club de fans).
- Coreografies (concepte i/o material).


Pagament sense efectiu a l’Allianz Arena amb ArenaCard

- Els aficionats que visiten l'Allianz Arena per primera vegada han de saber que existeix el sistema de pagament sense diners en efectiu ArenaCard. És igual que una targeta de dèbit, per tant l’ArenaCard té una sèrie de funcions importants i útils. Atès que és equivalent a diners en efectiu, no és reemborsable en cas de pèrdua.
- Avís important per als usuaris d'aparcaments (P1 - P3). La tarifa d'aparcament s’ha de pagar amb un ArenaCard a les barreres de sortida. Aquesta és l'única forma de pagament. El preu de l'aparcament de la jornada és de 10 €. Si us plau, assegureu-vos de tenir almenys 10 € acreditats a la targeta abans de procedir a la sortida.
- Podeu obtenir l’ArenaCard a les taquilles de l’esplanada en els anomenats ‘Ticket Canyon’.
- Dins l’Allianz Arena hi ha màquines de recàrrega, així com venedors mòbils i diversos taulells en diferents zones de l’estadi.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();