fcb.portal.reset.password

Aficionats al Camp Nou / ARXIU FCB

Accessos a l’Estadi per a l’afició blaugrana

Amb l’objectiu de facilitar l’entrada de les aficions del FC Barcelona i l’Athletic Club a l’Estadi el dia de la final s’habilitaran accessos específics per a cada afició segons la seva ubicació perquè l’entrada sigui tan ordenada, àgil i segura com sigui possible.

En aquest sentit, els aficionats blaugrana, ubicats al Gol Sud, podran accedir al recinte pels accessos 15, 18 i 19 i els seguidors de l’Athletic Club, ubicats al Gol Nord, podran fer-ho pels accessos 2, 4 i 5. D’altra banda, els compromisos de la RFEF, ubicats a les zones centrals de Tribuna i del Lateral, podran accedir pels accessos 2, 9, 15 i 19. L’obertura de portes del Camp Nou serà a les 19.30 hores, dues hores abans de l’inici del partit.


Els aparcaments de temporada no seran vàlids

El Club vol informar que els abonaments d’aparcament al Camp Nou dels socis i sòcies del FC Barcelona no seran vàlids per a la final de la Copa del Rei. En aquest sentit es recomana fer ús del transport públic per apropar-se fins a l’Estadi.


L’OAB, oberta el dia de la final

L’Oficina d’Atenció al Barcelonista, més coneguda com a OAB, obrirà el dissabte 30 de maig coincidint amb la disputa de la final de la Copa del Rei al Camp Nou. L’horari d’atenció presencial als socis i aficionats del Barça serà de les 12 del migdia fins a les 9 del vespre. La resta de canals per comunicar-se amb el Club no estaran disponibles aquest dia.

L’objectiu és que l’OAB es converteixi en el punt d’informació per a tots aquells seguidors del Club que assisteixin a l’Estadi a veure en directe el partit entre el FC Barcelona i l’Athletic Club. És per això que dissabte l’oficina d’atenció només atendrà qüestions relacionades amb la final de la Copa i no es farà cap tipus de tràmit i gestió que es pot fer habitualment a l’OAB.

L’OAB està situada a la Seu Social, ubicada a l’antic Palau Blaugrana 2, i per accedir-hi es podrà fer per l’accés 14 o 15 de l’Estadi (carrer Arístides Maillol).

L’Oficina d’Atenció al Penyista, l’OAP, també atendrà de manera presencial els penyistes que aquest dissabte assisteixin a la final de la Copa del Rei. L’horari d’obertura al públic serà de 12 a 21 hores. Recordem que l’OAP està situada dins la Seu Social.


Obertura de les Taquilles del Camp Nou

Dissabte, el dia de la final de la Copa del Rei, les taquilles del Camp Nou estaran obertes a fi de donar resposta a qualsevol incidència o consulta que puguin tenir els aficionats en relació amb les entrades per al partit entre el FC Barcelona i l’Athletic Club.

Des de les 9 del matí fins a l’inici del partit les taquilles de l’Estadi s’obriran per atendre els seguidors de totes dues aficions. Així les taquilles situades a l’accés 15 s’habilitaran per als aficionats del FC Barcelona, ja que aquestes són les que estan ubicades més a prop de la zona de la grada que ocuparà l’afició culer, mentre que l’Athletic Club i els seus aficionats tindran a la seva disposició les taquilles ubicades al Gol Nord. A més, les taquilles situades al Boulevard seran d’ús exclusiu per a la Reial Federació Espanyola de Futbol.

Tornar a dalt