fcb.portal.reset.password

‘Corrent fem Barça’, a la 37 edició de la Cursa de Sant Antoni

El passat diumenge 18 de gener a les 9.30h es donava la sortida de la Cursa del Barri de Sant Antoni, on es van citar 125 socis i sòcies del FC Barcelona que participen en la Lliga social de curses populars ‘Corrent fem Barça’ que enguany va per la tercera edició. La Cursa de Sant Anton és la setena prova del calendari del ‘Corrent fem Barça’ d’aquesta temporada.

Cursa de Badalona y properes curses

El proper 22 de març a les 9.30h es celebrarà la vuitena cursa del calendari Corrent fem Barça, així que els socis tindran temps de fer un petit respir i entrenar de cara al tram final de la temporada. Les dues següents curses són la Cursa de Bombers, en la que cal estar molt atent perquè quan s’obren inscripcions aquestes s’esgoten en poques hores, i la Cursa de Nou Barris, que tancarà la temporada ‘Corrent fem Barça’.

Recordeu fer la inscripció a les Curses!

Inscripcions ‘Corrent fem Barça’

 Tots aquells socis que encara no estiguin inscrits a ‘Corrent fem Barça’ encara són a temps de fer-ho. La inscripció és gratuïta i rebreu una samarreta de regal. Només heu de venir a l’OAB per formalitzar la vostra inscripció.

Tornar a dalt