fcb.portal.reset.password

Activa el teu Passaport Infantil pel proper partit

Qui pot utilitzar el Passaport Infantil?

Facilitarà que els infants menors de 8 anys que vulguin anar a l’Estadi ho puguin fer sense haver de treure una invitació prèvia. Per entrar al Camp Nou només caldrà activar el Passaport. Com que el document té un codi de barres, s’haurà de passar pel torn d’accés.

Per tant, només es podrà entrar a l’Estadi si es porta el Passaport Infantil activat, juntament amb el carnet de soci.

Com s’utilitza?

El Passaport anirà vinculat a una aplicació mòbil (disponible amb els sistemes iOS i Android). Des de sis dies abans del partit, i de manera ràpida, l’adult acompanyant del menor podrà activar l’abonament per al partit al qual es vulgui assistir. L’aplicació li assignarà la porta per la qual s’ha d’entrar, que serà la més propera a la localitat de l’adult. Les portes d’accés per a menors estan degudament senyalitzades.

Codi de descàrrega ‘app’ mòbil

 
En el cas que no es disposi d’un telèfon intel·ligent compatible amb l’ús d’aplicacions mòbils, es podrà fer l’activació prèvia del Passaport Infantil a través del web del Club.

[[BOTOVERMELL::Activar Passaport Infantil++::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formactivapassaport.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

 

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/passaport-infantil::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();