fcb.portal.reset.password

Llotja Oberta del partit de bàsquet contra el Gipuzkoa Basket / VÍCTOR SALGADO - FCB

Llotja Oberta del partit de futbol sala contra l'Azkar Lugo / GERMÁN PARGA - FCB

Llotja Oberta del partit d'handbol contra el Frigoríficos Morrazo / GERMÁN PARGA - FCB

Intensa activitat la que s’ha viscut aquest cap de setmana al Palau Blaugrana, en què un total de 30 socis i acompanyants han pogut gaudir de l’avantatge de veure un partit d’una de les seccions professionals des de la zona noble gràcies a la Llotja Oberta.

Primer va ser el torn del futbol sala, que dissabte a la tarda va rebre l’Azkar Lugo en un partit de Lliga en què cinc socis amb un acompanyant cadascun van poder veure la victòria des de la Llotja del Palau. Poques hores més tard del mateix dissabte va ser el torn de l’handbol i de 10 aficionats més, cinc socis i cinc acompanyats, els que van poder gaudir del partit de la Lliga Asobal entre el FC Barcelona i el Frigoríficos Morrazo des d’aquesta zona noble. Diumenge al migdia la Llotja del Palau es va obrir per a més socis coincidint amb el partit de Lliga de bàsquet entre el conjunt dirigit per Xavi Pascual i el Gipuzkoa Basket.

Tots aquests socis i acompanyants s’han pogut beneficiar gràcies a la Llotja Oberta del Palau, un avantatge al qual es poden acollir tots els socis del FC Barcelona. Només cal que a l’inici de cada temporada i quan s’obri el procés els interessats facin la sol·licitud a través d’un formulari ‘on-line’ que trobaran al lloc web del Club. En cas de superar-se el nombre de peticions es farà un sorteig entre els inscrits, i en cas contrari els socis seran convocats per estricte ordre d’inscripció.

Tornar a dalt