fcb.portal.reset.password

Els guanyadors del ‘Corrent fem Barça’ amb el directiu Jordi Monés / MIGUEL RUIZ - FCB

Dimarts al vespre es va fer el lliurament dels premis ‘Corrent fem Barça’ de la temporada 2014/15 als primers tres classificats de les diverses categories. Jordi Monés, directiu del FC Barcelona i responsable de la secció d’atletisme, va ser l’encarregat de fer el lliurament dels trofeus i ho va fer acompanyat de Josep Maria Mir, president de la Comissió Esportiva d’atletisme del Club. Els guanyadors absoluts del ‘Corrent fem Barça 2015’ van ser Emilio Fernández, en categoria masculina, i Mònica Marta Torrent, en femenina.

Amb aquest acte es posava fi a la tercera edició d’aquesta Lliga de Socis, que ha comptat amb uns 640 participants, i que va néixer amb l’objectiu de convertir-se en un nexe d’unió entre la condició de barcelonista i l’afició de córrer. És una Lliga formada per curses populars de 10 quilòmetres repartides al llarg de la temporada i que a més de promoure la unió entre la massa social del FC Barcelona, també busca fomentar els hàbits sans entre tots els socis del Barça, els socis de compromís, amics del Palau, penyistes i treballadors del Club. El FC Barcelona ja treballa en la propera edició, i precisament durant l’acte d’entrega dels trofeus es van presentar les samarretes del ‘Corrent fem Barça’ per a la temporada vinent.

Monés felicita els guanyadors

El directiu Jordi Monés va felicitar els guanyadors d'aquesta edició del 'Corrent fem Barça' i també els organitzadors. “Per a nosaltres és un plaer que ‘Corrent fem Barça’ tingui una continuïtat i que la gent s’hi apunti. Hi ha una esforç molt gran de molta gent del Club per organitzar aquest tipus d’iniciatives, així com també de la secció d’atletisme”.

Tornar a dalt