fcb.portal.reset.password

Llista d'espera abonaments Camp Nou

El 15 d’octubre comença el termini que, any rere any, i tal com estipula la normativa que regula la llista d’espera d’abonaments, ha de permetre als socis que es van inscriure ratiificar la seva condició com a demandant d’un futur abonament.

El fet de pertànyer a aquesta llista, i tal com el soci va signar en el seu moment, suposa acceptar aquestes condicions. D’acord amb aquesta normativa, haurà d’efectuar la ratificació presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista de dilluns a divendres en horari de 9.00 a 19.00 hores, i els dissabtes de 10.00 a 13.00 hores (exceptuant dies de partit).

El tràmit s’ha de realitzar entre el 15 d’octubre i el dia 7 de gener. Si transcorregut aquest termini no tenim constància de la presència del soci, entendrem que no té interès per continuar inscrit i perdrà la posició i antiguitat a la llista d’espera.

En qualsevol cas restem a la seva disposició a l'OAB (Oficina d’Atenció al Barcelonista), al número de telèfon 902 1899 00 o al correu electrònic oab@fcbarcelona.cat

Els socis que es van inscriure a la llista d'espera poden consultar la seva posició a través del següent enllaç:

[[BOTOGRIS::Consulta aquí++::https://entrades.fcbarcelona.cat/llista-abonaments/changeLanguage.do?idi=ca&i=1::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();