fcb.portal.reset.password

Gran èxit de 'Corrent Fem Barça'. / FOTO: Àlex Caparrós-FCB

La resposta dels socis, amics del Palau, penyistes i socis de compromís a la lliga social de curses populars ‘Corrent Fem Barça’ està superant les expectatives inicials. Per aquest motiu, les inscripcions restaran obertes fins assolir la xifra de mil participants.

Primeres curses a tocar

Les primeres curses puntuables per a ‘Corrent fem Barça’ ja són ben a prop. El proper 9 de setembre tindran lloc la primera cursa, la 17ª Cursa de la Festa Major del Poble Nou.

Si amb aquesta cursa es dóna el tret de sortida, la setmana següent, el dia 16 de setembre tindrà lloc una de les curses més emblemàtiques de la lliga social de curses popular blaugranes com és la 34ª Cursa de la Mercè.

Tota la informació

Per poder tenir tota la informació, el calendari, les curses, el procés d’inscripció, recollida de samarretes… s’ha de consultar el lloc web que el FC Barcelona ha habilitat per a ‘Corrent Fem Barça’

Les inscripcions restaran obertes fins arribar al 1.000 d’inscrits a la lliga social, que està tenint una acceptació molt bona per part de tots els col·lectius

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();