fcb.portal.reset.password

TOT Festival al Poble Espanyol

22 companyies de procedències diferents i de gèneres diversos estrenen els seus treballs a la tercera edició d'aquest certamen únic i singular en el gènere.

La 3a edició del TOT Festival de Titelles i de Teatre d'Objectes de Barcelona arriba del 16 al 25 de març a espais, places i carrers del Poble Espanyol de Montjuïc. I ho fa amb un cartell més ambiciós encara que en les darreres edicions: 22 propostes en total provinents de Polònia, Itàlia, EUA, Escòcia, Catalunya i diverses comunitats autònomes de l'Estat. A més, es reorganitza en cicles i programa espectacles de carrer, projecció de curts d'animació i videoclips que tenen com a fil argumental els titelles i la música, sessions DJ de nit, tallers, debats i funcions per escoles.

Seran 10 dies d'intensa programació, sota la direcció artística de Jacques Trudeau, oberta a públic familiar i adult que té com a nexe comú el llenguatge escènic innovador, no exclusivament textual, i l'ús de recursos físics, objectes i titelles en la seva representació.

Com s'hi pot assistir?

- Venda anticipada amb descompte soci a través d'Internet

[[BOTOGRIS::Compra entrades ++::http://www.codetickets.com/tot-festival/ca/tot-50/43/2011/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

- A la taquilla del Poble Espanyol presentant el carnet de soci

[[BOTOGRIS::Més informació++::http://www.poble-espanyol.com::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Preus

Soci

Adults (soci sènior): 9 €

Nens (soci aleví o infantil): 5 €

Públic

Adult: 15 €

Nens: 10 €

Poble Espanyol

Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 13

08038 Barcelona

Tels. 93 508 63 00 i 680 451 692

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();