fcb.portal.reset.password

Cursa Barça-L’Illa

L’ambient s’ha fet notar des de primera hora del matí. A les 9.00 hores, la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el punt de sortida i d’arribada de la competició, ja presentava un ambient notable de participants i espectadors que no es volien perdre la cursa. Una bona resposta a aquesta iniciativa del FC Barcelona que ha complert amb les expectatives.

Cursa popular i gent popular

Si hi ha una característica que cal destacar d’aquesta cursa ha estat la gran participació popular i la presència de gent del club, com la directiva Clàudia Vives-Fierro, o l’Enric Masip, director esportiu de l’equip d’handbol, que també hi han participat. Una barreja d’homes, dones, nens, nenes, pares i fills amb esportistes professionals, fet que, sens dubte, ha estat la cara amable que s’ha respirat a la cursa. Una cursa en què no es pot oblidar la presència dels corredors de la secció d’atletisme del FC Barcelona, que han deixat el llistó i l’orgull blaugrana ben alts.

Els podis i els obsequis, la recompensa final

L’expectació no ha decaigut fins al pas per meta dels últims participants a arribar. Els aplaudiments i els ànims no cessaven i han estat els protagonistes absoluts del lliurament dels merescuts trofeus a dalt del podi.

Hi ha hagut, però, premis per a tothom; la samarreta de la cursa ha significat l’element unificador de tots els corredors que la lluïen. També s’han repartit diversos obsequis a tots els participants.

Així ha transcorregut la primera edició de la Cursa Barça-L’Illa: alegria, il·lusió i un ambient 10 han estat els al·licients d’un matí de diumenge en què el temps ha acompanyat i en què l’esportivitat popular ha tingut un paper essencial. Tota una festa popular en blau i grana.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();