fcb.portal.reset.password

Assemblea

El Camp Nou passarà a ser un territori sense fum. Aquest dissabte, l'Assemblea de Compromissaris ha acceptat per una immensa majoria la proposta de la Junta Directiva, d'acord amb el que estableix l'article 19.10 dels Estatuts, d'aprovació de la campanya 'Camp Nou sense Fum'. D'aquesta manera, la prohibició de fumar a les graderies de l'Estadi deixarà de ser una recomanació per convertir-se en una normativa del Club, que s'aplicarà "progressivament en un termini d'un o dos mesos".

Fora riscos

En un dels apartats del quart punt de l'ordre del dia, el directiu responsable de l'Àrea Mèdica i de Rendiment, Jordi Monés, ha fet una exposició dels efectes nocius del tabac, remarcant que "és un problema molt greu tant per a la salut de les persones que fumen com per als fumadors passius". En aquest sentit, ha apuntat que "el 9% de les morts al món són degudes al tabac" i, centrant-se en l'àmbit local, ha afegit que "a Catalunya mor una persona a cada hora per aquesta causa".

Iniciativa consolidada

Amb tot, Monés ha incidit en el fet que la Junta és "sensible" amb aquest tema "per coherència amb la salut, l'esport i el respecte als altres". A més, el directiu ha recordat que aquesta normativa ja s'aplica en estadis d'altres països i que la FIFA "advoca també pel futbol lliure de fum".

Resultat de la votació per la campanya 'Camp Nou sense fum'

A favor: 538

En contra: 89

En blanc: 39

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();