fcb.portal.reset.password

'Delicades', el nou espectacle de T de Teatre

Delicades és el darrer espectacle de la companyia T de Teatre i està escrit i dirigit per Alfredo Sanzol.

L'humor és una constant en la trajectòria de T de Teatre i Alfredo Sanzol. Una manera de mirar la realitat que els ha unit per explicar Delicades, un conjunt d'històries enginyoses, de vegades no tan fràgils ni delicades. Històries amb un clar accent femení que fusionen la tragèdia amb la comèdia d'una manera singular per retre un homenatge tendre i divertit a les nostres mares, tietes i àvies.

La gran acollida de públic i les magnífiques crítiques que ha rebut des de la seva estrena han propiciat la tornada a Barcelona d'aquest espectacle únic.

25% de descompte per a totes les sessions de l'1 al 12 de febrer

Preus públic:

23€ (dimecres i dijous)

28€ (divendres, dissabte i diumenge)

La resta de sessions fins a l'1 d'abril els socis poden gaudir d'un 20% de descompte (excepte els dissabtes a la tarda)

Com s'hi pot assistir?

Per telèfon al 902 88 80 90, fins un dia abans de la funció (24 hores d'atenció), donant el codi d'usuari: FCB. El soci s'haurà d'identificar amb el seu nom i cognoms i disposar d'una targeta de dèbit o de crèdit per efectuar la compra. Les localitats es podran retirar a les taquilles del teatre el mateix dia de funció, presentant el carnet de soci i el DNI.

A la taquilla del Teatre Poliorama, presentant el carnet de soci, els dies laborables amb funció des de les 17h i dissabte i diumenge des de dues hores abans de l'inici de la funció.

Màxim 2 entrades per soci.

Més informació

www.teatrepoliorama.com

www.delicades.com

Tornar a dalt