fcb.portal.reset.password

Pista de Gel

Pista de Gel

Informa’t de les Classes de Patinatge del FC Barcelona per aprendre a patinar a la millor Pista de Gel de Barcelona i amb els millors professionals. Anima’t i vine a aprendre amb els millors!

Escola per tots els nivells i edats

La Pista de Gel disposa de l'Escola de Patinatge FCB, amb classes per a totes les edats i nivells, tant si es tracta de principiants, com de patinadors avançats interessats en millorar la tècnica.

El programa d’ensenyament està preparat per assolir els nivells de forma distesa, adquirint una bona tècnica i un domini dels patins.

Curs intensiu de juliol

Cursos intensius del 2 al 13 de Juliol i del 16 al 27 de Juliol amb horaris a partir de les 16.30h. El curs també inclou entrada gratuïta per patinar mentre estiguin inscrits a l’Escola (patins inclosos).

Per més informació visiteu el lloc web del club, trucar al 934963631 / 934963630, enviar un correu a escola.patinatge@fcbarcelona.cat o venir a la Pista de Gel (Camp Nou). Pàrquing gratuït al Camp Nou (excepte els dies de partit del primer equip).

Animeu-vos i veniu a gaudir del millor gel de Barcelona!

[[BOTOGRIS::Més informació++::http://www.fcbarcelona.cat/club/instalacions-i-serveis/detall/fitxa/escola-de-patinatge::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();