Vista del Palau sense públic des de la Llotja Presidencial

LLotja Presidencial Palau

Cada partit de la segona volta de la Lliga Endesa de bàsquet i a tres partits de les seccions de futbol sala, handbol i hoquei patins, cinc socis afortunats podran presenciar un partit des de la nova Llotja Presidencial del Palau.

Durant la temporada passada, molts socis ja van poder gaudir de l'oportunitat de veure els partits de la primera volta de la Lliga Endesa de bàsquet des de la Llotja Presidencial del Palau, i ara volem seguir obsequiant els socis amb aquest avantatge exclusiu. A més, cada soci guanyador podrà venir amb un acompanyant.

Viu la màgia del Palau des d’una posició privilegiada!

Com hi pots participar?

Participar en el sorteig és tan fàcil com accedir al formulari que trobaràs aquí mateix. Només l’has d’emplenar i automàticament entraràs en el sorteig per poder veure un dels partits des de la Llotja Presidencial.

Entre tots els socis que s’hi hagin inscrit, el 3 de febrer de 2014 es realitzarà un sorteig davant de notari per saber quins són els socis i sòcies premiats que gaudiran d’un partit del Barça de bàsquet, futbol sala, handbol o hoquei patins des de la Llotja.

Pots inscriure't a totes les seccions que vulguis.

[[BOTOVERMELL::Participa en el sorteig Llotja Oberta Palau++::http://avantatges.fcbarcelona.cat/fans2012-2/cat/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]