Mapa del transport públic de Berlín

Berlín disposa d’una xarxa de transports que inclou trens S- i U-Bahn, tramvies i autobusos. Hi ha tres zones tarifàries (A, B i C) que es poden combinar com es vulgui a l’hora de comprar els bitllets i abonaments per a tots els mitjans de transport.

- La zona AB engloba el centre de Berlín, l’aeroport de TXL i l’Estadi Olímpic a l’oest, i també Alexanderplatz i els barris del districte de Friedricschain-Kreuzberg a l’est, on es concentra la major part de la vida nocturna de la ciutat.

- Els bitllets es poden adquirir a les màquines expenedores: el bitllet senzill (2,70 euros/zona AB) és vàlid per un sol trajecte. La targeta Berlín Welcome Card (19,50 euros / zona AB) és vàlida 48 hores i ofereix descomptes a més de 200 esdeveniments culturals, recorreguts turístic per la ciutat, restaurants i molt més.

 Transport públic gratuït amb l’entrada

Durant tot el dissabte 6 de juny i fins a les 3 de la matinada del diumenge 7 de juny els aficionats del FC Barcelona tindran accés gratuït als transports públics de la ciutat de Berlín mostrant l’entrada per a la final de la Lliga de Campions 2015. Aquest avantatge permetrà utilitzar de manera gratuïta la xarxa d’autobusos, tren urbà, metro i tramvia de les zones A, B i C.


Taxi

- Hi ha més de 7.000 taxis que us portaran ràpidament i amb comoditat a qualsevol punt de Berlín, a l’aeroport, a l’estació de tren o a l’Estadi Olímpic.

- S’aconsella que als aeroports de Berlín es vagi a les parades. D’aquesta manera s’evitaran els taxistes sense llicència que exigeixen tarifes excessivament elevades.

- Els taxis oficials duen una placa de llicència de Berlín a la matrícula i a la finestra del darrere del vehicle. A Berlín no hi ha números de llicència superiors al 8.000.