Jordi Cardoner, el notari i un empleat del club al moment de fer el sorteig

Sorteig llotja oberta 2013-14

EL passat mes de juliol es va celebrar a la Sala de Premsa del Camp Nou, amb la presència del vicepresident i directiu responsable de l'Àrea Social, el sr. Jordi Cardoner, el sorteig davant notari per escollir els nous socis del FC Barcelona que podran assistir a la Llotja Oberta del Camp Nou a la temporada 2013/14.

Mitjançant un procés informàtic que garanteix la concurrència del cens complet de tots els socis i sòcies del Club de caràcter aleatori i oferint una igualtat d’oportunitats per a tots els socis elegibles, s’han extret un total de 510 números, dels quals 85 han estat designats com a guanyadors i els altres 425 han estat designats com a suplents.

Et convidem a la Llotja Oberta Camp Nou  

Cada partit de Lliga de la temporada 2013/14 els cinc socis guanyadors i cinc acompanyants podran presenciar un partit de futbol des de la Llotja Presidencial de l’Estadi.

El Club es posarà en contacte amb els guanyadors i anirà publicant partit a partit qui són els afortunats que assistiran als partits que s’han de jugar en el transcurs d’aquell mes.

Els socis Júniors també podran assistir a un partit de la LLotja Oberta

També s'ha procedit al sorteig de 10 places per assistir a Llotja Oberta Júnior pels socis més joves, de 16 a 18 anys, com un avantatge més del programa 'Creix amb el Barça', que podran assistir al partit de Lliga FCB - Villarreal que està previst que es disputi el cap de setmana del 14 de desembre de 2013 a les 20h.

Requisits per entrar al sorteig

- Ser major de 18 anys

- Tenir la quota de soci abonada

- Tenir el carnet renovat amb la fotografia

- No haver estat sancionat pel Comité de Disciplina ni per la Comissió Antiviolència

- No haver estat premiat per aquesta iniciativa en les 8 últimes temporades