Qui pot alliberar el seient?

Socis abonats al Futbol i/o al Bàsquet.

Clau única: 6 dígits (apareix en l'abonament o carnet de soci).
Codi personal secret: 4 dígits.

Consulta l’estat de la localitat

Coneix l'estat de la localitat, les alliberacions que s’han fet i si la localitat ha estat venuda en els partits en els quals s’ha alliberat.

Consulta el saldo acumulat

Consulta el saldo d’estalvi obtingut durant la temporada actual.

Recupera la localitat 

Tens fins a l'inici del partit per recuperar la localitat posada en Seient Lliure, si no ha estat venuda. Consulta-ho.

Canals per alliberar el seient

Web FC.Barcelona: Allibera ara!
Telèfon: 902 1899 00
Web Ticketmaster: www.ticketmaster.es
Via App

Abonats al FUTBOL

Alliberament del seient abans de les 72 hores de l'inici del partit
Per a aquells partits en què el soci abonat alliberi la localitat, tenint en compte que té temps de fer-ho fins 72 hores abans de l’inici del partit, i exclusivament en el cas que s’hagi venut el Club reemborsarà el 50% del preu al que s'hagi venut l’entrada (descomptant l’IVA i les despeses de gestió).

L'ingrés es durà a terme per transferència bancària, dins dels cinc dies hàbils després  del partit, en el compte corrent del soci abonat que consti en el cens del Club.

Alliberament de seient a menys de les 72 hores anteriors a l'inici del partit

Per a aquells partits en què el soci abonat alliberi la localitat en el període de les 72 hores anteriors al partit, i exclusivament en el cas que s’hagi venut el Club reemborsarà el 50% del preu al que s'hagi venut l’entrada (descomptant l’IVA i les despeses de gestió), que es descomptarà en la renovació de l’abonament de la temporada següent. 

Aquesta modalitat té el límit del 90% del saldo d’estalvi.

Abonats al BÀSQUET

Per a aquells partits en què el soci abonat al Bàsquet alliberi la localitat, i exclusivament en el cas que s’hagi venut, el club acumularà el saldo d’estalvi (el 50% del preu al que s’hagi venut l’entrada, un cop descomptat l'IVA i les despeses de gestió), que es descomptarà en la renovació de l’abonament de la temporada següent.

Aquesta modalitat també té el límit del 90% del saldo d’estalvi.

El Club comercialitza totes les entrades de la millor manera que pot mitjançant tots els canals de venda dels que disposa. Així doncs, no totes les entrades que s’alliberen es poden visualitzar a la web de venda d’entrades, ja que es poden comercialitzar per altres vies o col·lectius.

Seient Lliure. Vine o allibera