OAB Online. Consultes generals:

Quins tràmits es poden realitzar online?

Què cal fer per realitzar un tràmit online?

Com puc veure i modificar les meves dades?

 

OAB Online. Problemes per accedir:

No recordo la clau de soci. Com puc recuperar-la?

No recordo el codi personal (PIN) de soci. Com puc recuperar-lo?

No disposo de correu electrònic o no recordo quin tinc actiu per aquest servei. Com puc recuperar-lo?

 

Quins tràmits es poden realitzar online?

Consulti el llistat de tràmits disponibles.

Que cal fer per a realitzar un tràmit online?

Accedeixi a l’OAB Online. Per a realitzar qualsevol tràmit, cal identificar-se fent servir la CLAU i el Codi personal (PIN) de Soci.  Si té cap problema per accedir als tràmits consulti l’apartat ‘ Problemes per accedir’.

Per a la seva seguretat, també caldrà entrar correctament el text representat a la imatge.  Per a més informació, consulti les Consideracions sobre seguretat i privacitat

Com puc veure i modificar les meves dades?

Un cop accedeixi a l’OAB online i s’identifiqui  com a Soci, podrà consultar i editar les dades referents als tràmits disponibles online. Per la seva seguretat, algunes de les modificacions requereixen verificació a través del correu electrònic i/o tornar a identificar-se com a Soci. Els tràmits no disponibles, caldrà realitzar-los a través de la resta de canals de contacte de l'OAB.

No recordo la clau de soci. Com puc recuperar-la?

Si necessita la clau de soci i no té el seu carnet a mà, pot consultar-ho a la pàgina de l'OAB.

Recordi que per motius de seguretat se li farà una sèrie de preguntes per verificar la seva identitat (DNI, data de naixement, etc).

No recordo el codi personal (PIN) de soci. Com puc recuperar-lo?

Accedeixi a l’OAB Online. Accedeixi a la opció ‘Recordar el codi personal’ i segueixi el procés . Per motius de seguretat, aquest procés implica una verificació via correu electrònic.

No disposo de correu electrònic o no recordo quin tinc actiu per aquest servei. Com puc recuperar-lo?

Per recuperar el correu electrònic actiu cal contactar a través de la resta de canals que trobarà a la pàgina de l'OAB. Per a la seva seguretat, es realitzaran una sèrie de comprovacions per validar la identitat.

Per fer servir els tràmits online cal disposar d’un compte de correu electrònic actiu. Si no en té, pot realitzar els tràmits a través de la resta de canals que trobarà a la pàgina de l'OAB.


OAB Online. Consideracions sobre seguretat i privacitat

Per a la seva seguretat i en funció del tràmit, el servei requerirà identificar-se en més d’una ocasió.

Per a la seva seguretat algunes de les modificacions requeriran una validació mitjançant el seu correu electrònic. Si rep alguna notificació o petició de verificació al seu correu electrònic sense haver realitzat el procés, ignori-la. Si la rep en repetides ocasions, posis en contacte amb l'OAB.

Com a mesura preventiva per tal d’evitar l’ús malintencionat de robots, alguns formularis requeriran introduïr imatges de verificació (captchas) per a ser processats.

Com a mesura preventiva per tal d’evitar la suplantació d’identitat, davant de repetits intents sense èxit d’accedir al servei per part d’un mateix usuari, l’accés d’aquest usuari es bloquejarà durant un temps determinat.

Info sobre protecció i privacitat de dades.

Important: En cap cas rebrà una petició per part del club que reclami enviar per correu electrònic, SMS o telèfon el seu PIN, dades personals o bancàries.