Assemblea General Ordinària 2014

Plànol Assemblea 2014

Puc venir acompanyat?

 • Els compromissaris poden assistir-hi amb un sol acompanyant (major d’edat), però la ubicació del soci compromissari i la del seu acompanyant seran diferents dins el recinte del Palau de Congressos.

Puc aparcar si vinc en cotxe?

 • Els socis abonats al pàrquing de l’Estadi podran aparcar a la seva plaça durant tot el dia. Recordin que ja no es podrà utilitzar l’abonament 2013/2014 i que s’haurà de mostrar el d’aquesta temporada 2014/2015.
 • S’habilitaran algunes places de pàrquing al Parc Científic de Barcelona  i al pàrquing de l’Hotel Juan Carlos I. En total són aproximadament unes 600 places, que s’aniran distribuint a mesura que els assistents les vagin ocupant. Es per això que el FCB no podrà garantir una plaça, a excepció dels socis amb minusvalidesa o mobilitat reduïda.

Què passa si s’arriba amb retard a la sessió?

 • En cas d’arribar tard es podrà entrar a l’Assemblea, però en cap cas es podrà fer durant un procés de votació; s’haurà d’esperar que aquest acabi per incorporar-s’hi.

I si no he confirmat i vull venir el mateix dia?

 • Cal comunicar l’assistència a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista, ja que s’ha de fer una previsió d’aforament, però en el cas que la decisió sigui de darrera hora s’hi podrà assistir sense prèvia comunicació presentant el DNI o algun document oficial per tal d’acreditar-se.

Cal portar el carnet de soci?

 • Es recomana portar el carnet de soci per tal de facilitar les dades de l’acreditació.
 • En el moment de l’acreditació s’entregarà als socis compromissaris el carnet que acredita aquesta condició i la memòria del Club de la temporada 2013/14. Per tal de poder-se acreditar és necessari el DNI o algun document oficial.

Horari de l’OAB el dia 18 d’octubre

 • L’Oficina d’Atenció al Barcelonista estarà oberta de 10 a 20.45 hores.

Què és l’Oficina del Compromissari (OC)?

 • L’espai està ubicat a l’OAB i serveix de lloc de trobada, de consulta i de debat dels socis compromissaris amb mandat vigent sobre els assumptes de l’ordre del dia de l’Assemblea.
 • El Punt d’Atenció de l’Oficina del Compromissari estarà obert fins al mateix dia 18 d’octubre un cop finalitzi l’Assemblea.

Puc fer arribar propostes i suggeriments per a l’Assemblea?

Pot fer-nos arribar les seves propostes i suggeriments per a la propera Assemblea del dia 18 d’octubre a través d’un formulari habilitat al lloc web del Club.

[[BOTOVERMELL::Accedeixi al formulari ‘T’escoltem compromissari: ++el Club, més a prop seu’ ::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formassamblea2014.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Durant el migdia s’oferirà un refrigeri?

 • En previsió que la sessió es perllongui fins a la tarda, està previst suspendre-la durant una hora, per servir un refrigeri als assistents, i reprendre posteriorment la sessió.