Lliga de socis web

Cada cop està més a prop la cita amb el Camp Nou. Si arribes a la final podràs trepitjar la gespa de l'Estadi i tindràs l’oportunitat de saltar al terreny de joc amb l’himne de fons. Hi estàs convocat!

Fase prèvia

Es tracta d’una competició exclusiva per a socis i carnet de compromís que compta amb dues categories: sènior i veterans.

Els partits d’aquestes categories es juguen en la modalitat de futbol 11 als camps de gespa artificial de la Ciutat Esportiva i consten de dues parts de 25 minuts. Els partits es disputen a partir de les 22 h.

Fase final

Els partits es disputaran als camps annexos al Miniestadi del 25 de juny al 10 de juliol i consten de dues parts de 25 minuts i llançament de penals en cas d'empat. Els partits es disputen a partir de les 21 h.

Els més petits també juguen al Camp Nou

Els nens també tindran opció aquest any de disputar un torneig previ de dos dies la segona setmana de juliol (els dies 8 i 10 de juliol) als camps annexos al Miniestadi, i tots jugaran la final al Camp Nou.

Els partits es jugaran en la modalitat de futbol 7 i constaran de dues parts de 20 minuts. Comptaran amb la presència de monitors-entrenadors que coordinaran tots els canvis i donaran instruccions i consells als nens. L’objectiu és que tots els nens i nenes puguin gaudir d’un dia de somni inoblidable al Camp Nou.