Quins són els avantatges de ser un abonat o amic de la secció?

  • Ubicació preferencial. La millor localitat disponible serà teva i la podràs gaudir durant tota la temporada.
  • Entrada garantida per a tots els partits de la temporada que es juguin al Palau Blaugrana de qualsevol competició.
  • Entrada directa al Palau amb el carnet d’abonat i/o d’amic de la secció en qüestió.

Quina diferència hi ha entre un abonat i un amic de la secció?

L’abonament és exclusiu per als socis del FC Barcelona, el preu de l’abonament per a l’handbol i per al futbol sala és de 63 euros per a cadascuna d’aquestes seccions, mentre que l’abonament de l’hoquei patins es pot adquirir per 42 euros.

Els socis abonats al bàsquet tenen un 25% de descompte. Així, el preu de l’abonament d’handbol o futbol sala el poden comprar per 47 euros, i el d’hoquei patins per 31 euros.

El carnet ‘d’amic’ és per a tots els seguidors que no siguin socis del FC Barcelona, el preu del carnet per als ‘Amics de l’handbol’ i per als ‘Amics del futbol sala’ és de 73 euros per a cadascuna d’aquestes seccions, mentre que el carnet per als ‘Amics de l’hoquei patins’ es pot adquirir per 52 euros.

Tramitació de l’alta

Els socis interessats a abonar-se a una, dues o a les tres seccions (handbol, futbol sala i/o hoquei patins) ho poden fer de manera presencial a l’OAB, de dilluns a divendres de 10 a 18 hores. O bé per correu electrònic, descarregant-se prèviament un formulari que trobaran als enllaços que hi ha a continuació.

En el cas dels no socis que vulguin fer-se ‘Amics de l’handbol’, ‘Amics del futbol sala’ i/o ‘Amics de l’hoquei patins’ hauran de tramitar l’alta de manera presencial a l’OAB. Es recomana descarregar-se el formulari de sol·licitud del carnet d’amic de la secció corresponent disponible també als enllaços que hi ha a continuació.

Abonaments-Amics HANDBOL
Abonaments-Amics FUTBOL SALA
Abonaments-Amics HOQUEI PATINS