Així serà la Cursa Barça 2014

El diumenge 7 de setembre, a les 9 h, se celebrarà la Cursa Barça 2014, una cursa de 10 km de distància, certificada pels jutges de la Federació Catalana d’Atletisme, amb sortida i arribada al Camp Nou

Tots els inscrits rebran una samarreta tècnica commemorativa i la prova queda limitada a 7.000 participants

El FC Barcelona recupera la idea de realitzar una cursa al barri de les Corts de caràcter popular que es disputarà el diumenge 7 de setembre. El Club vol apropar la pràctica de l’atletisme popular a tots els socis i aficionats del Barça i de l’esport en general que vulguin viure una jornada esportiva i lúdica.

Sortida i arribada al Camp Nou

Un dels grans al•licients de la cursa és el fet que comença i acaba a l’esplanada del Camp Nou. La sortida està prevista a les 9 hores i la distància a recórrer serà de 10 km.

És una cursa oberta a tothom, des dels atletes de nivell fins als menys experts. El recorregut, per l’entorn de l’Estadi, afavoreix que s’adapti a totes les persones que hi vulguin participar, sigui quin sigui el seu enfocament de la pràctica esportiva. La prova queda limitada a 7.000 participants.

[[BOTOVERMELL::Descarrega el mapa++::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/116/209/original/mapa_cursa_2014.v1408443198.jpg::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Samarreta commemorativa

Tots els inscrits rebran, entre altres obsequis, una samarreta tècnica commemorativa confeccionada especialment per a l’ocasió. L’ús del xip és obligatori per participar a la Cursa Barça 2014. En cas de no tenir-ne, l’organització en facilitarà un d’un sol ús no reutilitzable.

La Cursa Barça 2014 es dividirà en categoria absoluta masculina i femenina i en categoria en cadira de rodes, discapacitat visual, paràlisi cerebral i discapacitat intel•lectual. Cal recordar que les inscripcions, que es tancaran el dia 3 de setembre a les 24 hores, o abans si s’assoleixen els 7.000 inscrits, es poden fer en aquest mateix lloc web.

Alguns antecedents

Els anys 2008 i 2009, el FC Barcelona va celebrar un parell de curses Barça-l’Illa, a Sant Joan Despí. El recorregut era de 7 km. Anteriorment ja havia celebrat altres esdeveniments semblants. Coincidint amb el 75è aniversari de l’Entitat, per exemple, es va organitzar un cros que transcorria pels voltants de les instal•lacions blaugrana.

A més, la Cursa Barça 2014 formarà part del calendari de la Lliga Social de curses populars del FC Barcelona “Corrent fem Barça” 2014/15 i de la Challenge BCN 10k de l’Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana d’Atletisme.