Guanyadors Premis Camp Ple

El sorteig de premis de Camp Ple de la temporada 2014-15 de ben segur que depararà grans experiències als nostres socis amb Abonament Camp Ple com les que podem veure a continuació, vivències que els socis i sòcies han gaudit viatjant amb l’equip, jugant un partit al Camp Nou, gaudint d’un partit del Barça al Camp Nou en un seient VIP o amb una samarreta signada per un dels seus ídols. El Camp Ple és un abonament top per als socis més fidels del Camp Nou!

Comentaris dels guanyadors

Francesc Columbrí
“El viatge amb els jugadors, per a qualsevol  barcelonista, és una espècie d’experiència religiosa que et fa sentir com un més del grup. El fet de compartir aquests moments, normalment fora del nostre abast com a barcelonistes del carrer, converteix el viatge en quelcom molt especial.”

“El meu agraïment més sincer al FC Barcelona, a la iniciativa ‘Seient Lliure’ i a les persones que han fet possible aquest brillant cap de setmana culer, i testimoniar una vegada més que per a mi i la meva família és un gran privilegi formar part d’aquest gran Club.”

“Gràcies a tots de tot cor.”

Roger Guarch
“Fins ara només havia pogut acompanyar l'equip a la final de València contra l'Atlètic de Bilbao, de gran record i l'inici d'uns anys magnífics. La veritat és que viatjar amb l'equip al mateix vol ha estat una experiència curiosa i molt gratificant, sobretot per veure’ls de prop i satisfer una mica el costat més fan que tot culer porta dins.”

Ramon Castellà:
“El viatge a Vigo acompanyant a l'equip, ha sigut una experiència inoblidable. El tracte rebut tant pel club com per els professionals que hi treballen, ha estat excel·lent.”

“Moltes gràcies per tot. Visca el Barça!”

Juan Bufi Maymo:
“Va ser un gran dia, acompanyat del meu nebot. El dia va començar molt bé, amb les fotografies amb els nostres grans jugadors mentre arribaven a l'avió.”

“Un cop a València vam gaudir de la ciutat i d'una meravellosa paella, mentre fèiem temps per anar a veure el partit, que malauradament no es va poder guanyar. Un cop acabat el partit vam sortir direcció a l'aeroport i de tornada cap a casa. Pel que fa a l'organització del viatge creiem que va estar molt bé, ja que es van complir tots els horaris marcats, i sempre atesos d'una manera molt educada.”

“Una gran experiència, que tornaríem a repetir.”

“Molt agraïts per la invitació, a la gestió dels empleats del FC Barcelona i Visca el Barça!”

Els premis consisteixen en:

Sorteig d'un viatge per tots els desplaçaments del primer equip de futbol (+ entrada) amb l'equip per a dues persones: un premi que engloba entre tots els socis abonats que siguin Camp Ple per poder fer un dels 9 desplaçament amb el primer equip de futbol.

Aquest desplaçament inclou: Viatge + entrada + nit d'hotel (sempre subjecte al pla de viatge del primer equip), per al premiat i un acompanyant.

Sorteig d’una invitació doble per veure un partit al Camp Nou en seients VIP: Un premi consistent en 9 invitacions dobles per a partits de Lliga al Camp Nou.

Sorteig d’una plaça per jugar un partit de futbol a l’estadi Camp Nou: Aquest premi consisteix en 40 places per poder disputar un partit de futbol al Camp Nou.

Sorteig d'una samarreta signada: Aquest premi consisteix en una samarreta oficial del FC Barcelona, signada per un jugador del primer equip de futbol.