Llotja Palau Blaugrana

Cada partit de la segona volta de la Lliga Endesa de bàsquet i als partits més interessants de les seccions de futbol sala, handbol i hoquei patins, cinc socis afortunats podran presenciar un partit des de la nova Llotja Presidencial del Palau.

A començament de temporada molts socis ja van poder gaudir de l'oportunitat de veure els partits de la primera volta de la Lliga Endesa de bàsquet des de la Llotja Presidencial del Palau, i ara volem seguir obsequiant els socis amb aquest avantatge exclusiu. A més, cada soci guanyador podrà venir amb un acompanyant.

Viu la màgia del Palau des d’una posició privilegiada!

Com hi pots participar?

Participar en el sorteig és tan fàcil com accedir al formulari que trobaràs aquí mateix. Només l’has d’emplenar i automàticament entraràs en el sorteig per poder veure un dels partits des de la Llotja Presidencial.

Entre tots els socis que s’hi hagin inscrit, el 22 de gener es realitzarà un sorteig davant de notari per saber quins són els socis i sòcies premiats que gaudiran d’un partit del Barça de bàsquet, futbol sala, handbol o hoquei patins des de la Llotja.

Pots inscriure't a totes les seccions que vulguis.

Per participar només has de fer un clic a l'enllaç següent:

[[BOTOGRIS::Llotja Oberta Palau++::http://avantatges.fcbarcelona.cat/fans2012-2/cat/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]