Palau Blaugrana

LLotja Presidencial Palau

Aquest dijous 27 de setembre s’ha celebrat el sorteig davant notari per escollir els socis del FC Barcelona que podran assistir a la Llotja Oberta del Palau Blaugrana pels partits de bàsquet de la primera volta de la temporada 2012/13.

Mitjançant un procés informàtic s’ha procedit al sorteig entre els prop de 700 socis que es van inscriure al formulari, i s’han extret un total de 105 números, dels quals 35 han estat designats com a guanyadors i els altres 70 han estat designats com a suplents.

Et convidem a la Llotja Oberta Palau Blaugrana  

Cada partit de la primera volta de la fase regular de la Lliga ACB de la temporada 2012/13 els cinc socis guanyadors i cinc acompanyants podran presenciar un partit de bàsquet des de la Llotja Presidencial del Palau.

El Club es posarà en contacte amb els guanyadors i anirà publicant mensualment qui són els afortunats que assistiran als partits que s’han de jugar en el transcurs de la temporada.

Els socis Júniors també podran assistir a un partit de la Llotja Oberta Palau

També s'ha procedit al sorteig de 5 places per assistir a Llotja Oberta Júnior pels socis més joves, de 16 a 18 anys, com un avantatge més del programa 'Creix amb el Barça', que podran assistir al partit de Lliga FCB Regal – Lagun Aro GBC que està previst que es disputi el dia 6 de gener de 2013.