Estadi Olímpic de Berlín

Trasllats cap a i des de l’Estadi Olímpic

Recomanem als aficionats que es trobin a la Breitscheidplatz (lloc del Fan Meeting Point del FC Barcelona) que hi vagin en metro. Agafeu el U12 des de les estacions de  Zoologischer Garten o Wittenbergplatz (durada aproximada del trajecte: 15minuts).NO OBLIDEU QUE LES PLACES PÚBLIQUES D’APARCAMENT DE L’ESTADI OLÍMPIC SÓN LIMITADES.


Informació de l’estadi

- Us demanem que per arribar al seient que se us ha assignat seguiu els senyals i accediu a l’estadi per la porta que s’especifica al mapa que trobareu a la vostra entrada. Preveieu el trajecte per accedir a l’estadi al més aviat possible.

- L’estadi obrirà les portes a les 17.45 i el partit començarà a les 20.45 (hora local).

- Guardeu l’entrada en un lloc segur. Les entrades perdudes o robades no es restituiran i es denegarà l’accés a l’estadi als qui tinguin entrades falsificades.

- Llegiu atentament els termes i condicions impresos al revers de l’entrada.


Reglament de l’estadi

- Només pel fet d’entrar a l’estadi consentiu que la vostra imatge i la vostra veu s’utilitzin en fotografies i retransmissions en directe i en diferit, i en enregistraments audiovisuals de l’esdeveniment tant mentre se celebra com en el futur.

- A més, us comprometeu a seguir les instruccions dels agents de policia, del personal del cos de bombers, dels equips de rescat, del personal de seguretat o del locutor de l’estadi.

- El personal de seguretat està autoritzat per l’organitzador del partit a prohibir l’entrada a qualsevol persona que estigui sota la influència de les drogues o l’alcohol, que porti armes o altres materials perillosos, o a qualsevol persona que suposi un perill per a la seguretat dels altres visitants o de l’estadi. Qualsevol infracció administrativa es tramitarà d’acord a la normativa de la policia local.


Objectes prohibits a l'estadi

Es prohibirà l’accés a l’estadi a qualsevol persona que es trobi en possessió de qualsevol dels objectes següents:

- Materials de propaganda racista o política.
- Armes de qualsevol tipus, aerosols, substàncies corrosives, inflamables o colorants, petards, focs
artificials, bengales, fum en pols, bombes de fum o qualsevol altre objecte pirotècnic, ampolles (incloses ampolles de PET i de plàstic).
- Tasses, llaunes o altres objectes fets de vidre o de qualsevol altre material fràgil, trencable o especialment dur (es poden introduir a l’estadi begudes no alcohòliques en recipients de cartró de fins a 0,25 litres)
- Cap tipus de begudes alcohòliques,
- Funters làser, càmeres reflex i altres càmeres amb lents de zoom desmuntables, càmeres de vídeo o qualsevol altre dispositiu d’enregistrament audiovisual
- Megàfons i botzines
- Paraigües
- Cascs