Imatge espectacular del Camp Nou amb tots els seients plens

Camp Ple ofereix la possibilitat de jugar un partit al Camp Nou

40 Socis Abonats de la modalitat Camp Ple podran jugar un partit al Camp Nou a final de temporada!

Al final de la present temporada es farà el sorteig per disputar un partit al Camp Nou per a 40 Socis Abonats de Camp Ple. Aquest interessantíssim premi i molts altres sortejos formen part del pla d’incentius per aquells socis abonats al Camp Nou, que aconsegueixin ser Abonats Camp Ple a finals d’aquesta temporada*.

Premis que es donaran als premiats del sorteig de finals d’aquesta temporada:

1 Partit al Camp Nou: Se sortejaran 40 places entre els Socis Abonats que siguin Camp Ple, per disputar un partit al Camp Nou*.Bases Legals.

[[BOTOGRIS::Guanyadors partit Camp Nou++::http://media4.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/058/359/original/Guanyadors_partit_Camp_Nou.v1372851184.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

● 9 Desplaçaments dobles amb el FC Barcelona.

● 9 entrades VIP dobles per al Camp Nou, en Lliga.

● 9 samarretes oficials signades.

 

Per als que ja son Camp Ple, podem dir que ja tenim els guanyadors dels desplaçaments amb el FC Barcelonai els premiats amb el marxandatge exclusiu firmat per jugadors del primer equip. (Veure galeria fotografica i enllaços relacionats)

*Tots aquells socis abonats del Camp Nou que vinguin o alliberin a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, amb un màxim de dues absències.
L’abonament Camp Ple s’aconsegueix amb el comportament de la temporada anterior.
Per més informació, consultar la web del club: www.fcbarcelona.cat a l’apartat de Socis, Abonaments

Premiats amb el Desplaçament amb el Barça:

Aquí