Aficionats a l'aeroport / ÁLEX CAPARRÓS - FCB

En avió

INFORMACIÓ IMPORTANT

Tots els aficionats que viatgin el mateix dia del partit en un vol xàrter arribaran a l’Exhibition Center de l’aeroport de Schönefeld,que s’habilitarà exclusivament per a la final.

- No existeix cap servei públic que connecti l’Exhibition Center amb la ciutat de Berlín, ni tan sols amb la terminal de l’aeroport de Schönefeld. Per tant, és imprescindible contractar un paquet d’avió xàrter + trasllat en bus per evitar problemes de mobilitat un cop aterrats a Berlin i també per tornar a l’aeroport després del partit.

A Berlín hi ha dos aeroports molt ben connectats amb la xarxa de transport públic.

- Des de l’aeroport de Tegel hi ha un servei d’autobús B. Les parades d’autobús són a fora de les terminals A i B. La línia TXL us portarà a Alexanderplatz (est de la ciutat) en 45 minuts. La línia X9 tarda 20 minuts en dur-vos a l’estació de tren Zoologischer Garten (oest de la ciutat).

Més informació a berlin-airport.de/en/travellers-txl

Tarifes aproximades de taxi:
TXL-oest de la ciutat: 20€
TXL-est de la ciutat: 25€


En autocar

Els autocars (autobusos de llarg recorregut) tenen sortida i arribada a la ZOB (Estació Central d’Autobusos). A només 400 metres hi ha les estacions de Kaiserdamm o Messe Nord / ICC S-Bahn S i U-Bahn U (tren urbà i metro).

Més informació a www.iob-berlin.de


En tren

La Hauptbahnhof (Estació Central) de Berlín, l’estació d’interconnexió més moderna d’Europa, és al centre de la ciutat. Està connectada amb S-Bahn (trens urbans) S i la línia d’autobús TXL B.

Més informació a www.bahn.com


En cotxe

Tingueu en compte que actualment el centre de Berlín és una zona ambiental protegida. Tots els vehicles que circulen dins l’anell de S-Bahn han de dur l’enganxina apropiada.

Més informació a www.visitberlin.de/es/zona-ambiental-protegida