Informació Abonament Camp Ple 2014/15

És un abonament top del Club adreçat als socis abonats al Camp Nou com a reconeixement al seu suport incondicional al primer equip durant tota la temporada.

Com s'obté?

L’Abonament Camp Ple es guanya cada temporada i no es renova automàticament.

Aquells socis abonats que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa del Rei i Champions o que, quan no han pogut venir al camp, han alliberat sempre el seu seient perquè un altre barcelonista pogués venir a l’Estadi. Amb un màxim de dues absències.

L’Abonament Camp Ple és un carnet top que es guanya en funció de l’ús de l’abonament Camp Nou durant la temporada. Això significa que si vens o alliberes el teu seient en els partits de futbol, tindràs beneficis especials, sortejos i premis exclusius, que cada temporada seran comunicats a www.fcbarcelona.cat. Per això, animem a tots els socis abonats a que donin sempre suport a l’equip i que, quan no puguin venir, alliberin sempre el seu seient.

[[BOTOVERMELL::Bases Legals Camp Ple 2014-15++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/130/764/original/2014.09.30_Sorteig_abonats_CAMP_NOU_PLE_Temp.14-15__cat.v1415718549.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Avantatges exclusius

Amb l’Abonament Camp Ple es pot gaudir d’uns premis exclusius:

● Sorteig mensual d’un viatge (+entrada) amb l’equip per a dues persones
● Sortejos de marxandatge oficial
● Prioritat en el canvi de localitats de seients